Nemsokára lezárul a szavazás!

Nemsokára lezárul a szavazás! Nyerj 10.000Ft-os utalványt a voksoddal! Egy kis buzdítás mindazoknak, akik még nem szavaztak kedvenc éttermeikre.

Arról már értesülhettél, hogy az országban először kihirdettük az Év házhoz szállító étterme versenyt, de már nem sok idő van hátra a szavazás lezárásáig. Egészen pontosan a hét végéig, november 30-áig lehet voksolni a kiazevetterme.falatozz.hu/szavazas weboldalon, vagy a Ki az év étterme? Facebook alkalmazás segítségével. Egy felhasználó több étteremre is szavazhat, egy étteremre viszont csak egy alkalommal.

Szavazni nem csupán azért érdemes, hogy ezáltal elismerjük és megjutalmazzuk az arra méltó ételszállítókat, hanem azért is, mert a szavazatot leadó megrendelők is nyerhetnek. 2014. december 5-én 5db 10.000Ft értékű, ételrendelésre felhasználható utalványt sorsolunk ki!

Az Év házhoz szállító étterme verseny nyerteseit 2014. december 1-jén hirdetjük ki.

 

Ajánlott cikk(ek):

Versenyt hirdetünk!


Falatozz.hu Blog

Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
Magyar győzelem a rangos tortaversenyen
Büszkék lehetünk Vargáné Orbán Anikóra, a mézeskalácsairól híres háromgyerekes anyukára, aki nemrég megnyerte a Cake Masters Awards cukormázas tortadíszítés kategóriáját.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek