0
Főoldal Blog bejegyzések Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek!

Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek!

Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek! Lezajlott Az év házhoz szállító étterme 2014 verseny, és a szavazatok összesítése alapján a szegedi Mega Megálló és az egri Corner Sandwich és Pizza lettek az idei év legjobbjai.

A Falatozz.hu versenyére, az Év házhoz szállító étterme megmérettetésre országszerte összesen 70 étterem nevezett, és 3225 darab szavazat érkezett rájuk.

A Legjobb házhoz szállító étterem 2014. és A Falatozz.hu legjobb étterme 2014. díjakat egyaránt elnyerő Mega Megálló egy kis családias büfé Szegeden. Nyereményük egy 100.000 Ft értékű Gastron csomagolóanyag utalvány és egy 100.000 Ft értékű hirdetési csomag. A barátságos kifőzde méretét meghazudtoló kínálattal áll a vendégek rendelkezésére. Kapható náluk házi hamburger, frissensült, ragus főételek, gyros, hot-dog, desszert és saláta egyaránt, mindez mérsékelt áron. A siker titka, hogy igyekeznek a magyar ízlés kedvére tenni, és kedvesen bánnak az ügyfélkörrel. Különösen büszkék a kétszintes Mindent bele burgerükre, amibe 40 dekás húspogácsát tesznek. Van egy saját daluk is, a Mega Induló, amelyet egy alkalmazott írt a büfé életéről.

Mega Megálló - Mindent bele burger

Az Eger városában található Corner Sandwich és Pizza pedig a Legjobb házhoz szállító pizzéria 2014. titulust tudhatja magáénak. Jutalmuk egy 100.000 Ft értékű konyhagép utalvány a Thermotechnika Kft. felajánlásával. A választék hatalmas, hiszen a pizzákon kívül rendelhető náluk szendvics, hamburger, quesadilla, tortilla, wrap, sushi, tészta, frissensült, desszert és saláta egyaránt. Büszkék rá, hogy minden séf nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és hogy nem az olcsó, hanem a minőségi alapanyagokat használják fel ételeikhez. Állításuk szerint a kézműves hamburgerüknek nincsen párja a városban: minden reggel maguk gyúrják a húspogácsát a házi buciba. Pizzáik pedig nem csak a megszokott ízekben készülnek, hanem például rántott hagymakarikás verzióban is.

Corner Sandwich and Pizza - Mexikói pizza


A nagy sikerre való tekintettel a Falatozz.hu jövőre is szeretné megrendezni a versenyt.

 

 

Ajánlott cikkek
Versenyt hirdetünk!
Olvass tovább
Nemsokára lezárul a szavazás!
Olvass tovább