Megvan 2015. legjobb házhoz szállító étterme

Megvan 2015. legjobb házhoz szállító étterme Mindkét kategóriában ugyanaz a tatabányai étterem lett az első.

A Falatozz.hu idén is megrendezte a kiszállítással foglalkozó éttermeknek szóló versenyt, ahol a megrendelők szavazatai alapján dőlt el, hogy ki lesz 2015-ben az Év Házhoz Szállító Étterme. Bár kezdetben szoros verseny mutatkozott az élmezőnyben, az utolsó napokban már látszott az, ami a megmérettetés végén hivatalosan is megerősítést nyert. A szavazatok összesítése alapján a Legjobb házhoz szállító étterem 2015. és A Falatozz.hu legjobb étterme 2015. díjakat egyaránt a tatabányai Vegas Burger viheti el idén.

Az étterem nagy hamburger választékával nyerte el elsősorban a megrendelők szimpátiáját. Ezen kívül pizzát is rendelhet tőlük az, aki inkább az olaszos ízeket preferálja. A kínálat része továbbá számos bagett, hot-dog, frissensült, gyros és saláta.

A díjátadásra még az ünnepek előtt sor kerül, amiről a Facebook oldalunkon osztunk meg képeket.

A nagy sikerre való tekintettel a Falatozz.hu jövőre is szeretné megrendezni a versenyt.

(Kép forrása: Vegas Burger Facebook oldala)

Ajánlott cikk(ek):

Nyerj a szavazatoddal Falatozz.hu utalványt!
Melyik lesz 2015. legjobb házhoz szállító étterme?


Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek