Hústorta születésnapra

Hústorta születésnapra Hol máshol, mint Japánban terjedt el egy új őrület: hústortát készíttetnek nem édesszájú szeretteiknek.

Ha nem tudod elképzelni az életedet hús nélkül, akkor az ünneplések során sem kell nyammognod a marcipándíszes trüffelszeletet, csak mert ez a szokás. A Falatozz.hu ugyanis kiszúrta a Popsugar oldalán, hogy Japánban új ételhóbort terjed a fiatalok körében.

hústorta

A hústorták lényege, hogy a megszokott díszítéssel és formavilággal használják fel a hússzeleteket. A vékonyra szelt, nyers marha- és sertésdarabokat pedig a szülinapi asztalnál sütik meg az ünnepelt orra előtt, természetesen csak a gyertyák elfújása után.

hústorta

A japánok egyébként is híresek a gasztronómiai igényességükről és precizitásukról, úgyhogy ebben a műfajban is érdemes bízni bennük, a végeredmény magáért beszél.

hústorta

Ajándékdobozra dizájnolt marhasteakben, masni alakú baconben és rózsa alakú lazacban gazdag születésnapot kívánunk mi is minden húsimádó megrendelőnknek!

 

Kovács-Tóth Noémi

Ajánlott cikk(ek):

De mi fán terem a chia mag?
Az avokádó és a sörkoktél aranykora jön?
Így válik egy egyszerű ételből műalkotás!
Az európai utcák főételei - A 10 legjobb európai street food
A pizzarendelés extrém oldala


Falatozz.hu Blog

A nyers víz az új dili
Idén sem maradunk értelmetlen és drága őrület nélkül. A gazdagok tiszta víz elleni paleo-lázadása ráadásul nagyon veszélyes is.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek