Hústorta születésnapra

Hústorta születésnapra Hol máshol, mint Japánban terjedt el egy új őrület: hústortát készíttetnek nem édesszájú szeretteiknek.

Ha nem tudod elképzelni az életedet hús nélkül, akkor az ünneplések során sem kell nyammognod a marcipándíszes trüffelszeletet, csak mert ez a szokás. A Falatozz.hu ugyanis kiszúrta a Popsugar oldalán, hogy Japánban új ételhóbort terjed a fiatalok körében.

hústorta

A hústorták lényege, hogy a megszokott díszítéssel és formavilággal használják fel a hússzeleteket. A vékonyra szelt, nyers marha- és sertésdarabokat pedig a szülinapi asztalnál sütik meg az ünnepelt orra előtt, természetesen csak a gyertyák elfújása után.

hústorta

A japánok egyébként is híresek a gasztronómiai igényességükről és precizitásukról, úgyhogy ebben a műfajban is érdemes bízni bennük, a végeredmény magáért beszél.

hústorta

Ajándékdobozra dizájnolt marhasteakben, masni alakú baconben és rózsa alakú lazacban gazdag születésnapot kívánunk mi is minden húsimádó megrendelőnknek!

 

Kovács-Tóth Noémi

Ajánlott cikk(ek):

De mi fán terem a chia mag?
Az avokádó és a sörkoktél aranykora jön?
Így válik egy egyszerű ételből műalkotás!
Az európai utcák főételei - A 10 legjobb európai street food
A pizzarendelés extrém oldala


Falatozz.hu Blog

Ételpedikűr

2017-08-15
Ételpedikűr
Még tart a nagy meleg, úgyhogy nyitott szandálokban és papucsokban rohangálunk egész nap. Nem is gondolnád, hogy az élelmiszereid közül mi mindent kenhetsz a lábfejeidre, hogy szépek és ápoltak legyenek!
Mitől vált népszerű pizzafeltétté a pepperoni?
Ismered azt az érzést, amikor pizzát rendelsz, és már az ajtóban megcsap az az isteni illat, amitől képes lennél a futár kezéből, dobozostul felfalni az egészet? Az egyik illatfelelős a pepperoni. Tudd meg, hogy miért pont ez vált sikeressé!
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek