0
Főoldal Blog bejegyzések Hírességek karácsonya: a mániákusoktól az undorodókig

Hírességek karácsonya: a mániákusoktól az undorodókig

Hírességek karácsonya: a mániákusoktól az undorodókig Azt mindenki tudja, hogy Magyarországon hogyan néz ki egy átlagos karácsonyi ünnepség. Utánajártunk, hogy mit csinálnak ilyenkor a legnagyobb sztárok.

A karácsony alapvetően a szeretet ünnepe, és sokan imádják a vele járó várakozást, készülődést. Ilyen Kate Winslet is, aki a leghagyományosabb módon éli meg a karácsonyt a gyerekeivel. Sütit és tejet készít a kandallópárkányra, hogy a kicsikkel együtt várhassák pizsamában a mikulást, közösen díszítik a fát, és alig várják az ajándékozást meg a lakomázást. 

Nem meglepő módon az agyonjátszott All I want for Christmas című dal énekesnője, Mariah Carey is odáig van a karácsonyért és a hangulathoz illő piros fehérneműkért. Amióta pedig az említett számhoz forgatta a klipet Aspen városában, Mariah minden évben ellátogat oda a családjával, hogy síeljenek, lovasszánt hajtsanak és kakaózzanak.
Nicholas Cage számára pedig az édesapja tette felejthetetlenné a karácsonyt, amikor gyerekkorában vett neki egy kisautót, amit egy Pinokkió-figura vezetett. Sajnos a játék hevében letört a bábu feje, Nicholas apukája viszont kieszelt egy trükköt: elásta a letört fejet, másnapra pedig beszerzett egy óriási, fából faragott Pinokkiót. A kisfiú számára ez igazi rejtély volt, és utána is sokszor elföldelte a játékait, hogy hátha utána nagyra nőnek.

Sztárok, akik szeretik a karácsonyt

A világ egyik legismertebb álompárja, Victoria és David Beckham, éveken keresztül Gordon Ramsay családjával töltötte a szentestét. Felváltva vendégelték meg egymást, hol a sztárséf valamelyik londoni éttermében, hol Beckhamék hertfordshire-i palotájában. Az ex-Spice Girl mindig annyira komolyan vette a karácsonyi készülődést, hogy tízmilliókból hozatott a házba normand fenyőket, illetve hangulatos ezüst- és kristálygömböket. Néhány éve azonban a Beckham-család a Maldív-szigeteken, egy luxuskomplexumban tölti az év végi ünnepeket. Pár éve két tragédia is belerondított a meghitt pihenésükbe: a nyaraló közelében tűz ütött ki, és még egy holttestet is a strandra sodort a víz.

Beckhamék

Vannak hírességek, akiknek viszont bőven elég a csillogásból az év többi részében, és nagy ívben elkerülik a karácsonyi felhajtást. A pop királynője, Madonna feleslegesnek érzi a vásárlási lázat és a főzési hisztériát, úgyhogy már bő egy évtizede nem ünnepli a karácsonyt. Utódja, Lady Gaga, nem csak ignorálja, de hevesen gyűlöli is az egészet. Ennek hangot is adott néhány éve egy londoni koncerten, ahol leharapta egy játékmikulás fejét, majd eltiporta a testét, miközben azt mondta: „Utálom az ünnepeket. Egyedül és szerencsétlenül érzem magam tőle, te rohadt kis töltött játék”.
A legmeglepőbb azonban az, hogy a közönségkedvenc Igazából szerelem című film sztárja, Hugh Grant sem szívleli a karácsonyt. Egy időben minden évben elutazott valahova idős édesapjával – lehetőleg valami muszlim országba, ahol nem kell szembesülnie a tömény giccsel –, amíg le nem csengett az őrület. Szerinte ugyanis „ocsmány egy ünnep”. Kiábrándító, ugye?

Sztárok, akik utálják a karácsonyt

A végén pedig egy kis retró hangulattal búcsúzunk a Falatozz.hu olvasóitól: így töltötte a karácsonyt a Kennedy család a Fehér Házban 1962-ben.

Kennedyék

 

Kovács-Tóth Noémi

 

Forrás:

eletstilusmagazin.hu

cosmopolitan.hu

divany.hu

funzine.hu

life.hu

nlcafe.hu

standard.co.uk

dailymail.co.uk

 

Ajánlott cikkek
Mit főzzek karácsonykor?
Olvass tovább
Mit (ne)vegyél karácsonyra?!
Olvass tovább
Milyen ételekre esküsznek a legcsinosabb hírességek?
Olvass tovább