Gasztromagazin

Gasztromagazin Hírmozaikok a nemzetközi sajtóból: tortilla bakelit, pizzavágó chopper, evőverseny éttermi tulajdonrészért és csokoládés divatbemutató a hajtás után!

Ehető zene

Van annál menőbb, mint amikor valaki egy tortillából készít lejátszható bakelitet? Ide kattintva meg tudod nézni a videóit a fantasztikus ötletről és kivitelezésről. Már várjuk, hogy valaki kitalálja a hot-dog kazettát vagy a sushi pendrive-ot!

tortilla bakelit

Amíg a föld kerek, mindig lesznek pizzaimádó rockerek!

Egy igazi rock’n’roll életérzés: szeretnél lezseren áthajtani egy dögös motorral a pizzádon? Most megteheted ezzel az igényesen kivitelezett szeletelővel. Ha pedig igazán kemény vagy, akkor magadnak készíted el a pizzát, és ezzel a tetovált alkaros kesztyűvel veszed ki a sütőből!

motor pizzavágótetovált sütőkesztyű

Edd gazdagra (vagy halálra) magad!

Brooklyn egyik mexikói étterme, a Don Chingon nem kisebb kihívás elé állítja a vendégeit, mint hogy egyenek meg egy órán belül egy 91 centiméter hosszú, 13 kilós burritót, és öblítsék le egy pohár brutálisan csípős, szellemchilis margarita koktéllal. Az evőverseny tétje azonban nem holmi ingyen étel vagy egy fotó a dicsőségfalon, hanem 10 százalékos részesedés az étteremből.

gigaburrito

Hordjál csokit!

Most hétvégén rendezik meg a londoni csokoládéfesztivált, amely érthető módon mindig lázban tartja a helyieket. A manufaktúrák mindig rengeteg különleges finomsággal készülnek, de a legérdekesebb program nem csak az ízlelésről szól: divat- és cukrászmesterek dolgoznak össze, hogy hordani is lehessen a csokoládét. A képen a tavalyi csokoládé divatshow Fairy Choc-Mother című alkotása látható.

csokoládé divatbemutató

Tóth Noémi

 

Források:

http://www.foodbeast.com

http://www.telegraph.co.uk

Ajánlott cikk(ek):

Az illúzió mestere
Ezeket biztosan nem tudtad a pizzáról!
Színes gasztrohírek a nagyvilágból
Értelmetlen konyhai kütyük tárháza
Vedd fel, amit megeszel!
Forradalmi találmányok, amelyek véletlenül születtek
Télzáró – Mit esznek a világ leghidegebb városában?


Falatozz.hu Blog

Te falnád az idei ételdivatokat?
A Falatozz.hu utánajárt, hogy a nemzetközi sajtó milyen gasztronómiai újdonságokat és trendhullámokat jósol 2018-ra.
Három kutyus gyógyulását támogatták a Falatozz.hu megrendelők
A Falatozz.hu 2017. decemberben ismét gyűjtést rendezett egy jó ügy érdekében. Míg egy évvel ezelőtt kisiskolások látogathattak el a Magas-Tátrába a megrendelők jóvoltából, a legutóbbi kampány alkalmával a MÁSA munkáját lehetett támogatni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek