Falatozz.hu kupon a Főzdefeszten

Falatozz.hu kupon a Főzdefeszten Látogassatok ki június 5-7. között a budapesti Hősök teréhez: lesz ingyenes Főzdefeszt és Street Food Show, ráadásul mi is osztogatunk 300Ft-os levásárolható kuponokat!

Ezen a hétvégén a finom söröké és ételeké a főszerep a főváros egyik legszebb részén. Gyertek a Városliget szívében található Olof Palme sétányra június 5-7. között, és kóstoljátok végig a Főzdefeszt és a Street Food Show kínálatát! A belépés ingyenes.

Mi is kint leszünk, és szétosztjuk a látogatók között a Falatozz.hu 300Ft-ot érő kuponjait. Az egyedi kóddal ellátott kuponokkal egy héten belül bármelyik partner éttermünknél rendelhettek ételt kedvezményesen online bankkártyával vagy SZÉP kártyával.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/452053638296581/

 Az esemény honlapja: www.fozdefeszt.hu

Ajánlott cikk(ek):

Mégis az internet lett a vasárnapi zárva tartás kiskapuja
A Falatozz.hu a tévében
Ezt eszed idén!
Megvannak a legjobb házhoz szállító éttermek!
Ismerkedj a világ desszertjeivel!


Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek