Csütörtökön Féláras Falatozás!

Csütörtökön Féláras Falatozás! A Torkos Csütörtök mintájára a Falatozz.hu-n is lesznek -50%-os akciók.

Imádsz jókat enni, csak a pénztárcád ebben nem partner? Alig várod, hogy újra Torkos Csütörtök legyen? Vagy társaság, esetleg fizikai korlátok híján nem tudsz elmenni a kiszemelt étterembe? Jó hírünk van: a falatozz.hu évekkel ezelőtt bevezette a Féláras Falatozást, amely az ismert koncepcióhoz hasonlóan hihetetlen kedvezményt jelent.

2016.02.11-én, csütörtökön tehát úgy készülj, hogy házhoz szállíttatva is 50%-os akcióval rendelhetsz finomabbnál finomabb fogásokat. Neked tehát el sem kell mozdulnod az asztalod mellől, a futár eléd teszi a meleg ételt, méghozzá féláron!

Budapest, Miskolc, Tatabánya, Tata, Debrecen, Dunaújváros és Szigetszentmiklós városokban összesen 10 étterem vesz részt az akcióban (azonban nem a teljes étlappal).

Az akcióban részt vevő partnerek listáját ITT találod. A féláras ételeket pedig aznap jól láthatóan kiemeljük majd az adott éttermek étlapján, az Akció menüpontban.

Ajánlott cikk(ek):Falatozz.hu Blog

Te falnád az idei ételdivatokat?
A Falatozz.hu utánajárt, hogy a nemzetközi sajtó milyen gasztronómiai újdonságokat és trendhullámokat jósol 2018-ra.
Három kutyus gyógyulását támogatták a Falatozz.hu megrendelők
A Falatozz.hu 2017. decemberben ismét gyűjtést rendezett egy jó ügy érdekében. Míg egy évvel ezelőtt kisiskolások látogathattak el a Magas-Tátrába a megrendelők jóvoltából, a legutóbbi kampány alkalmával a MÁSA munkáját lehetett támogatni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek