Csütörtökön Féláras Falatozás!

Csütörtökön Féláras Falatozás! A Torkos Csütörtök mintájára a Falatozz.hu-n is lesznek -50%-os akciók.

Imádsz jókat enni, csak a pénztárcád ebben nem partner? Alig várod, hogy újra Torkos Csütörtök legyen? Vagy társaság, esetleg fizikai korlátok híján nem tudsz elmenni a kiszemelt étterembe? Jó hírünk van: a falatozz.hu évekkel ezelőtt bevezette a Féláras Falatozást, amely az ismert koncepcióhoz hasonlóan hihetetlen kedvezményt jelent.

2016.02.11-én, csütörtökön tehát úgy készülj, hogy házhoz szállíttatva is 50%-os akcióval rendelhetsz finomabbnál finomabb fogásokat. Neked tehát el sem kell mozdulnod az asztalod mellől, a futár eléd teszi a meleg ételt, méghozzá féláron!

Budapest, Miskolc, Tatabánya, Tata, Debrecen, Dunaújváros és Szigetszentmiklós városokban összesen 10 étterem vesz részt az akcióban (azonban nem a teljes étlappal).

Az akcióban részt vevő partnerek listáját ITT találod. A féláras ételeket pedig aznap jól láthatóan kiemeljük majd az adott éttermek étlapján, az Akció menüpontban.

Ajánlott cikk(ek):Falatozz.hu Blog

Az allergia és az ételintolerancia nem ugyanaz
Egyre több vendéglátóhely étlapján olvasható, hogy az adott étel glutén- vagy laktózmentes, illetve pontosan milyen allergéneket tartalmaz. Tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos fogalmakat.
Furcsa tudnivalók az ételekről
Öt remek konyhai tipp, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig gondoltál bizonyos ételekről. Valamint egy bónusz tény a fügéről, amit nem akartál megtudni.
További bejegyzések >
Információ
Ügyfélszolgálat
Rólunk
Saját fiók
Cikkek