0
Főoldal Blog bejegyzések A Disneyland legmenőbb finomságai

A Disneyland legmenőbb finomságai

A Disneyland legmenőbb finomságai Churros-fénykard és szó szerint ennivaló Mickey egerek is kaphatóak a világ leghíresebb mesebirodalmában.

A kaliforniai Disneylandben nemrég sok Star Wars rajongó álmát valósították meg: az ehető fénykardot! A színes, cukros churros rudaknál nincsen jópofább édesség... ebben a galaxisban legalábbis biztosan.

Star Wars churros-fénykardok

A hír hallatán a Falatozz.hu összegyűjtötte, hogy a világ Disneylandjeiben milyen nyálcsorgató, aranyos ételek kaphatóak még. A sós perec egyébként is nagyon jól tud esni egy mozgalmas napon, hát még ha így néz ki! Te is szívesen leharapnád Mickey fülét?

Mickey perec

Ezek a szemet gyönyörködtető Minnie-falatok nem mások, mint karamellás csokiba mártott almák. Mi azt is megértenénk, ha valaki annyira sajnálna ezekbe beleharapni, hogy inkább a fogyókúra mellett döntene.

karamellás Minnie-alma

Ez a hűsítő és vidám nyalánkság pedig igazi klasszikus. Ki ne nyalna el egy ilyen csokoládés Mickey-jégkrémet a Disney-óriáskerék árnyékában (és bárhol máshol)?

Mickey jégkrém

Ám nem csupán desszert kapható ilyen hívogató formában, hanem főétel is. Mi konkrétan nem is értjük, miféle dolgok találhatóak a tányéron (valószínűleg egy egyszerű husi-krumpli kombinációt szerettek volna felturbózni), de úgyis Mickey egérrel kezdenénk a falatozást, bármi is legyen az.

Kiadós ebéd Mickey egérrel

 

Kovács-Tóth Noémi

Forrás: www.popsugar.com

Ajánlott cikkek
Nézegess ehető virágokból készült ételeket!
Olvass tovább
Cukorkasmink és salátahaj
Olvass tovább
Bizarr rémtorták
Olvass tovább